Nagelstudio

In onze nagelstudio geven wij behandelingen van een rubberbase manicure tot het plaatsen van kunstnagels. Ook kunt u bij ons terecht voor het herstellen van uw natuurlijke nagels door middel van een IBX-kuur. 

Rubberbase

Bij een rubberbase manicure behandelen wij de natuurlijke nagel met een flexibele gel om deze te verstevigen. Daardoor kan de nagel moeiteloos meebewegen met de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt tevens ook in op de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd raakt waardoor de nagels sterker worden.

Kunstnagels

Bij kunstnagels kunt u kiezen uit gel of acrylgel. Gel is een stroperige substantie die je kunt modelleren met een gelpenseel. Het product wordt uitgehard onder een UV- of ledlamp. Poly-/Acrylgel nagels zijn een nieuw, revolutionair product. Het is een kruising tussen gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide, de flexibiliteit van gel en de hardheid van acryl. Poly-/Acrylgel is een vaste substantie die je met liquid moet modelleren en moet uitharden onder een UV- of Ledlamp. Uw nagels kunnen ook verlengd worden met sjablonen. Acrylgel heeft diverse voordelen; - makkelijk aan te brengen - duurzamer - felxibeler - licht van gewicht - geen geknoei / nare luchtjes / heat spikes. 

IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. 
IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.  
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

De volledige prijslijst van alle behandelingen van de nagelstudio vindt u hier. 
 

By Djess

© 2018 - 2024 Mystique Nails & Beauty Supplies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel